Hva er personlig trening?

Å benytte seg av en personlig trener kan være nyttig for alle mennesker, uansett hvilke mål eller forutsetninger man har. Ingen klarer å presse seg like mye alene, som man gjør med en motiverende person ved sin side.

Med en persolig trener får du motivasjon til å komme deg på treningssenteret, og i tillegg til å yte ditt beste. Du får veileding og råd fra en fagperson, som hjelper til med riktig teknikk og i tillegg får deg til å gi det ekstra som skaper din progresjon.


Man kan ha privattimer, timer sammen med en venn, ektefelle, en forelder mm, eller benytte PT- gruppe. Jo flere personer på en time, jo billigere blir det.

Å trene med meg

Styrketrening er min lidenskap og gjennom å bygge muskler, forebygge skader og holde en sunn og frisk kropp, er dette mitt felt. Jeg har derfor mest erfaring med styrketrening, men hjelper også gjerne til med kondisjonstrening på mosjonistnivå.

Siden jeg startet som PT har jeg blitt flink til å kjøre styrkeøkter som også gir høy puls som om du skulle løpt en tur. Jeg vil fokusere på effektive økter, som vil gi mest mulig trenings utbytte, også gjerne utendørs.

Jeg forventer at du kommer på time for å gjøre ditt beste og med ønske om å oppnå en progresjon! Jeg skal være der 100% for deg og formidle kunnskap og gi råd, samt gi deg den motivasjonen akkurat DU trenger for å prestere ditt beste.

 

Trening innebærer å jobbe mot et mål, men det skal også være gøy!

Sammen kan vi jobbe, sammen skal vi seire!