Hvem er vi?

Hel Helse er et PT-studio som tilbyr trening, rehabilitering og ernæringveiledning for enkeltpersoner, grupper og bedrifter.  

Vår visjon er å bidra til økt fysisk aktivitet i hele Elverum og omegn gjennom et annet tilbud til befolkningen enn det de tradisjonelle treningssentrene gir pr. I dag.  


Hovedformålet vårt er å nå alle de som ikke ønsker å trene på et senter med mange mennesker, men heller ikke får til hjemmetrening. Vi tilbyr en trygg treningsarena hvor alle slags mennesker er velkomne til å trene, med fagkompetanse til stede. Vi legger opp trening tilpasset akkurat deg og dine mål, uansett hvilke forutsetninger du måtte ha. Ønsker du ikke private timer tilbyr vi både timer for to, eller trening i gruppe. 


For å være medlem må man minimum ha et abonnement som inkluderer 1 PT-gruppe pr. uke/4 timer pr. Mnd. Som medlem kan man få benytte studio for egentrening, men dette må skje når det ikke er fellestimer og man må gi plass hvis det er en privattime gående.  


Hos Hel Helse er trivsel like viktig som at du skal holde deg i form. Vi kan ikke love at all trening er like gøy, men du skal kunne sitte igjen med en god følelse etterpå. Ikke alltid rett etter en økt, men på lang sikt skal dette være noe du trives med.  


Fysisk aktivitet og god mental helse går hånd i hånd, og sammen med et riktig kosthold vil du kunne ha det beste grunnlaget for god livskvalitet. Vi er her for å kunne gi deg nettopp dette, og vil hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv.


Eier og driver, Ingvild M. Johansen


Jeg har jobbet som personlig trener siden 2014 og trives godt med det. Gjennom å trene mange forskjellige mennesker har det skaffet meg en bred kunnskap og gode erfaringer som jeg tar med meg videre! Jeg ble selvstendig næringsdrivende janaur 2016 og etablerte "I. M. J. Personlig oppfølging". Da hadde jeg avtale med Family sports club hvor jeg startet i 2014, men fra desember 2019 gikk jeg over til Paulsbyen Gym.

Jeg har også mulighet til å ha timer utendørs, og kjører ukentlig utetreningen/hinderløype økter på sommerhalvåret.


Min utdanning:

  • Personlig trener - Active Education
  • Rehabiliterings trener - Akademiet for personlig trening
  • "Mat, ernæring og helse" - Høgskolen i Hedmark
  • Kostholdsveileder - Norges idresshøgskole
  • Bachelor i "Faglærer i kroppsøving og idrettsfag" -Høgskolen i Innlandet


Min bakgrunn:

Jeg har alltid vært aktiv, både i form av fotball, seiling, dans, samt ridning, som jeg driver med den dag i dag.

Jeg har konkurrert i sprangridning siden 2007 og har ikke planer om å slutte. Har nå en hest som jeg trener og konkurrerer med, noe som gir meg mye glede, inspirasjon og adredralin.


Da jeg startet på idrettslinjen på videregående, begynte interessen for trening for fullt. Jeg startet etterhvert på treningssenter og begynte å utforske styrketreningen, som jeg etterhvert ble veldig interessert i. Iløpet av 2016 fikk jeg interesse for hinderløp-konkurranser for mennesker, og har deltatt på dette i årene etter. Har heller ingen planer om å slutte med dette.