Kundeevalueringer


Mari S, 22år:

Du burde velge timer med Ingvild fordi du får ikke bare en trener som presser deg så langt hun vet du kan gå, men du får også en venn som vil det beste for deg. Det er opp til deg hvordan du vil at løpet skal være, men Ingvild er en fantastisk trener som hjelper deg dit du vil.


Lill Kristin, 26år:

Om man ønsker en personlig trener som er genuint interessert i kunden sin. Som kommer med anbefalinger, legger opp et individuelt opplegg.

Ikke minst den tverrfaglige kunnskapen Ingvild innehar.Hilde, 24år:

Vil du ha nye utfordringer, hjelp til å nå dine mål, treningsveiledning er Ingvild den rette. Etter jeg startet å trene med henne har jeg fått inn mange nye øvelser som jeg aldri har prøvd før.  Ingvild har en bred kompetanse som gjør at hun skreddersyr et treningsopplegg som passer den enkelte. Hun er en positiv person og vil alle det beste, og vil at alle skal nå sine mål. Treningen er alltid gøy med henne, og ingen økter er like!


Heidi, 39 år:

Veldig bra inntrykk av deg som person og den profesjonelle Ingvild som er superflink i jobben sin og med kosthold (+ at du er hestejente, hehehe). God til å motivere og pushe for å bli bedre form/sterkere og for å få godt ned i vekt. 


Liv, 35år:

God faglig kunnskap, legger opp timen til et nivå som jeg føler passer den enkelte, behagelig personlighet samtidig som jeg føler at man blir presset til å yte


Tove, 50 år:

Hun pusher og motiverer uten å stresse eller mase. Det er en god stemning under treningen og hun er veldig opptatt av kundens ve og vel :) Jeg merker stor fremgang på min egen styrke og motivasjon til å trene videre.Dagrun, 39 år:

Varierte timer med høy intensitet. Pusher utøver til den har gjort det som ble bestemt.   Legger opp gode program dersom man har en skade/plage.Tine, 25 år:

Super trener, med masse energi, godt humør og alltid en spennende øvelse på lur!Hilde, 29 år: Veldig flink til å gi råd, motiver og pusheTone Merethe, 48år: Ingvild er strukturert, kreativ og imøtekommende. Du blir sterkere/sprekere av å trene med henne.Tove, 41år:

Jeg fikk maksimalt ut av alle timene. Kunne virkelig tenke meg å fortsette. Kommer til å savne timene med henne. Håper å få til å nye timer til høsten. Jeg syns det var kjedelig å trene stryke, hvertfall alene. Det syns jeg ikke nå. Nå trener jeg styrke 3-6 ganger i uken, for det meste alene;-)


Laila, 47år:

Få hjelp til å komme i gang med styrketrening med god veiledning slik at man unngår skader. Får økt motivasjon i takt med fremgang


Linn Maria, 32år: Man lærer enkel treningsglede.